lördag 26 juni 2010

Midsommar

Jag har jobbat hela helgen så det har inte blivit varken sill eller nubbe för min del. Men jag har fått lite kort från landet av mamma så att jag kan se vad jag gick miste om.





- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 25 juni 2010

Servis

Denna frukostservis med lavendel är jättefin tycker jag. Jag vet dock inte vad den heter eller vart man kan få tag i den i närheten av Göteborg, men jag vet att den hade passat mycket bra i mitt kök med det lila och blå.


Det finns även kannor, äggkoppar och skålar mm i samma serie.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tre små rum

Tre små rum är ett mycket trevligt fik i Trosa som är värt att besöka om man har vägarna förbi. Det känns som om man sitter hemma hos någon och fikar på hembakade bullar. Mycket hög mysfaktor.











- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 21 juni 2010

Balett

I helgen fick jag riktig saknad av dansen så jag fick för mig att dansa lite Balett hemma. Jag satte på kända klassiska stycken och försökte komma ihåg olika koreografier jag en gång i tiden lärt mig. Medans jag hoppade runt i vardagsrummet så måste jag ha sträckt mig i vristen för jag har haft ont i foten sedans dess. Ibland inser man inte sina begränsningar förren det är försent.

söndag 6 juni 2010

Jag har tagit en liten ofrivillig bloggpaus för att jag har helt enkelt inte haft så mycket tid över de senaste veckorna. Jag har haft besök, varit på olika evenemang, jobbat osv. Jag och min sambo har även en blogg tillsammans, stockholmgoteborg.blogspot.com där har jag/vi varit lite flitigare att uppdatera. Gå gärna in och kolla , så ska jag försöka ta mig i kragen och bli bättre på att uppdatera här också.



- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 2 juni 2010

Utsikt

Jag har nog Sveriges om inte världens vackraste utsikt från "kontoret".


- Posted using BlogPress from my iPhone